Sunt Monica Bonciu, un specialist în psihologie clinică, psihoterapie integrativă și dezvoltare personală. Cu o pasiune profundă pentru a ajuta oamenii să-și exploreze și să-și îmbunătățească viața, mă dedic facilitării transformării personale și vindecării interioare.

Cine sunt:

Cu o experiență vastă și o pregătire riguroasă în domeniul psihologiei și terapiei, am dedicat ani întregi pentru a învăța, practica și inova în acest domeniu. Fiecare întâlnire și fiecare experiență de lucru cu clienții m-au ajutat să-mi conturez abordarea empatică și eficientă.

Ce ofer:

Serviciile mele acoperă o gamă largă de nevoi psihologice și de dezvoltare personală, inclusiv terapie individuală și de cuplu, consiliere în gestionarea stresului, depresiei și anxietății, precum și programe personalizate de dezvoltare personală și profesională.

Cum te pot ajuta:

Indiferent de provocările sau dificultățile cu care te confrunți, sunt aici pentru a-ți oferi sprijinul și îndrumarea necesara. Cu o abordare integrativă și orientată spre soluții, te voi ghida în călătoria ta către o viață mai fericită și mai echilibrată.

Contact: Pentru mai multe informații sau pentru a programa o ședință, nu ezitați să mă contactați. Sunt aici pentru tine și abia aștept să lucrăm împreună! Completează formularul şi putem începe să colaborăm!

Abonează-te la newsletter: Primeşti emailuri cu produsele, serviciile, workshopurile, cursurile şi webinariile pe care el organizez